Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse av nettsiden vår. Du aksepterer vår bruk av cookies ved å klikke OK

Viktige dekninger i veteranbilforsikring

Ansvarsforsikring er lovpålagt og er alltid inkludert i enhver kjøretøysforsikring, men det dekker kun skade du påfører andre personer, kjøretøy, bygninger og gjenstander. Skader på din egen veteranbil er ikke dekket.

For veteranbileiere flest har bilen gjerne en stor affeksjonsverdi, og mange har lagt igjen penger i bilen.

Derfor er det lurt å ta høyde for opplevd og reell verdi når man velger veteranbilforsikring, rett og slett for å sikre verdiene dine på den beste måten.

Ved å velge delkasko, får du dekning for skader som skyldes brann og tyveri eller tyveriforsøk av veteranbilen din.

Det er også smart å ha veihjelp inkludert i veteranbilforsikringen.

Man vet aldri hva som kan skje, og for en veteranbileier er veihjelp ekstra trygghet når man legger ut på kjøretur. Som oftest må man ha delkasko eller kasko for å få veihjelp dekket.

Ved å velge kasko, får du også dekning for andre skader på veteranbilen din, som skader grunnet:

  • hærverk
  • velt
  • utforkjøring
  • kollisjon
  • annen tilfeldig, plutselig ytre påvirkning (eks. naturskader)

Det beste tipset for å finne hvilken veteranbilforsikring som passer for deg, er å kontakte flere forsikringsselskap, og be om tilbud.

Tenk gjennom hva som er viktig for deg, og sammenlign hva de ulike forsikringsselskapene kan tilby deg når det gjelder priser, vilkår og dekninger.

Og vær som alltid oppmerksom på at det kan være store forskjeller mellom hva du betaler og hva du får for pengene dine i form av utbetalinger dersom skaden skulle skje.

Hudya formidler forsikring levert av Frende, og vi viser til Frende Forsikrings til enhver tid gjeldende vilkår og retningslinjer for de forsikringsproduktene selskapet tilbyr, se frende.no.