Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse av nettsiden vår. Du aksepterer vår bruk av cookies ved å klikke OK

Hvorfor trenger jeg katteforsikring?

En katteforsikring beskytter deg som katteeier mot store utgifter dersom katten din må til veterinær eller trenger behandling og medisiner.

Selv om katten etter sigende har ni liv, kan også de behøve medisiner og veterinærhjelp hvis de utsettes for sykdom eller skade.

Utgifter til veterinær, behandling og medisiner kan bli dyrt, og det er jo ikke pengene man ønsker å tenke på dersom katten trenger medisinsk hjelp.

Forskjellen på en forsikret og en ikke-forsikret katt kan bety forskjellen mellom liv eller død dersom nødvendig hjelp blir for kostbart.

En ting som mange ikke tenker på, er at det er ikke alltid alvorlighetsgraden i et inngrep hos veterinær som bestemmer hva den endelige regningen kommer på.

Faktisk kan enkle prosedyrer som behandling av benbrudd kreve at katten må overnatte på dyreklinikken for observasjon, og det kan koste mangfoldige tusen kroner.

Med en katteforsikring kan du sørge for at katten din best mulig behandling dersom noe skulle skje, uten at du trenger å tenke på hva det koster.

Hudya formidler forsikring levert av Frende, og vi viser til Frende Forsikrings til enhver tid gjeldende vilkår og retningslinjer for de forsikringsproduktene selskapet tilbyr, se frende.no.