Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse av nettsiden vår. Du aksepterer vår bruk av cookies ved å klikke OK

I Hudya er hjertet med i alt vi gjør

Du har kanskje sett det? At vi liker illustrasjoner med hjerter på?

Det er ikke fordi det nærmer seg Valentines Day, eller fordi vi går rundt i en evig forelskelsesrus. Hjertet symboliserer at vi liker å kombinere tech og varme hender, eller supplere teknikken med det menneskelige, om du vil.

Vi brukte hjertet da vi tenkte ut Hudyas forretningsplan, og vi bruker hjertet i måten vi møter kundene på når de kontakter Hudya.

Visste du forresten at Hudya betyr «den som følger den rette sti»? Bak alt det vi tenker ut, utvikler og koder på plattformen vår, ligger en visjon om å forenkle hverdagen til kundene våre.

De siste månedene, på vår vei mot børsnotering, har vi vrengt innsiden ut, bokstavelig talt. Vi har vist fram og beskrevet alt av tall, visjoner, fremtidsplaner, strategier og ikke minst ambisjoner. Samtidig har det vært viktig for oss å få fram hvem og hvordan vi er, vi som jobber i Hudya.

Det er viktig for oss å vise hvem og hvordan vi er, vi som jobber i Hudya.

Vi har vist menneskene vi har møtt på vår vei, enten det er kunder, samarbeidspartnere eller investorer, at bak alt vi gjør ligger et menneskelig insentiv. Det føles så hjertens godt å glede kundene!

Bak alt vi gjør ligger et menneskelig insentiv: Det føles så hjertens godt å glede kundene!

Derfor jobber vi hardt for å tilby så gode produkter og løsninger som mulig. Vi vet at effekten av jobben vi gjør gir oss fornøyde kunder som sparer tid og penger.

Men børs og katedral må stå i forhold til hverandre, det vet jo alle som har satt i gang noe stort. Så vi fortsetter å jobbe systematisk for å yte stadig bedre service, enten på plattformen eller i direkte dialog med kundene. Snøballen har begynt å rulle for fullt, og det er så stas å se at ryktet går foran oss. Resultatet av alt vi gjør er at stadig flere nye kunder strømmer til, og det til stadig lavere kostnad for oss!

Alt dette banker hjertet vårt ekstra hardt for. Vi håper det merkes.