Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse av nettsiden vår. Du aksepterer vår bruk av cookies ved å klikke OK

Nå fjernes lokkepriser fra toppen av strømpris.no

Lokketilbudene skal ikke lenger toppe Forbrukerrådets prissammenligningstjeneste strømpris.no, skriver Dinside.no. Helt på sin plass, mener vi!

Forbrukerrådet skal nå gjøre flere tiltak for at strømpris.no skal gi et riktigere bilde av tilbudene på strømmarkedet. Det vil gjøre det enklere for forbrukerne å velge de beste avtalene på riktigere grunnlag.

Årsaken til at Forbrukerrådet vil forbedre strømpris.no-portalen, er at de anser det som et problem at forbrukerne ikke fanger opp at såkalte lokkepriser topper listen. Lokkeprisene er midlertidige kampanjepriser som endres til en dyrere strømavtale etter kort tid.

–  Forbrukere skal ikke lures til å tro at de gjør en god deal ved å velge et kampanjeprodukt med lav pris, for så plutselig å oppleve at prisen økes kraftig kort tid etterpå. Dette svekker forbrukernes tillit til kraftmarkedet og bransjens omdømme, sier juridisk direktør Frode Elton Haug i Forbrukertilsynet til Dinside.no.

Vi kan ikke være mer enige!

I Hudya har vi kun én strømavtale som er lik for alle og har en stabil prismodell. Du betaler spotpris (på kraftbørsen NordPool) per kWh du bruker samt et fast påslag på spotprisen. Påslaget er på 6,5 øre (5,2 øre i Nord-Norge).

Det gjør at vår prismodell på strøm er forutsigbar og enkel å forholde seg til. Det som varierer er strømforbruket ditt og selvsagt spotprisen som følger markedet. Vi har heller ingen gebyrer eller bindingstid.

Hos oss betaler du for strømmen du bruker. Nettleie faktureres direkte fra din lokale nettleverandør.

Les mer og bestill strømavtalen vår her.