Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse av nettsiden vår. Du aksepterer vår bruk av cookies ved å klikke OK

Nå er det billigere å ringe spesialnummer

Vi har en gladmelding til alle våre mobilkunder!

Fra 1. september koster det ikke lenger ekstra å ringe til spesialnummer med tre og fem tall, og nummer som begynner på 85, 810 og 815.

Nå er prisen den samme som når du ringer til vanlige nummer!

I tillegg er det nå gratis å ringe til numre i 800-serien i Norge, slik det er i resten av Europa.

Det er Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) som pålegger alle norske mobiltilbydere at det skal koste like mye å ringe et spesialnummer som et vanlig nummer.

Målet med den generelle prisharmoniseringen er at du som mobilkunde får enkle og mer intuitive tjenester.

Blir ikke fakturert ekstra for å ringe banken

Prisjusteringen gjør at du ikke får overraskelser på telefonregningen når du ringer ulike spesialnummer, for eksempel til banken eller ulike bedrifters kundeservice.

Det blir gratis for alle våre Fri-abonnementer å ringe til de nevnte spesialnummerseriene. Har du et Basis eller Medium-abonnement, koster det kroner 1,49 per minutt å ringe tre- og femsifrede nummer når du har brukt opp de inkluderte ringeminuttene dine. 800-serien blir gratis for alle å ringe til.

Nummer som begynner med 820 og 829, som brukes til ulike rådgivningstjenester, spåtjeneste og pratelinjer, er ikke omfattet av denne endringen.

På Hudyas plattform får du også gode priser på strøm, forsikring og refinansiering. Bestiller du strøm fra oss nå, får du hele 5 GB mobildata i en valgfri måned!

Du kan lese mer og bestille her.