Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse av nettsiden vår. Du aksepterer vår bruk av cookies ved å klikke OK

Vi har fått fast følge!

Sommeren er over oss og mange nyter feriemodus. I Hudya er det derimot høy aktivitet, og vi bobler over av glede om dagen. Vi har nemlig fått fast følge!

Er du en fast leser av Hudyas blogg, har du sikkert fått med deg vår Buy & Build-strategi. Den er velkjent i miljøene der vi ferdes, og er kjærlig omdøpt til Embrace & Extend.

Som et ambisiøst vekstselskap har vi alltid følere ute, konstant på jakt etter spennende selskap som ligner på oss, tenker som oss og kan bli med på å skape enda bedre løsninger for kundene våre.

Og vi har definitivt fått smaken på fintech, noe vårens mange oppkjøp har vist.

Nå har vi funnet en perfekt partner. Det vil si, vi har hatt dem i kikkerten en god stund.

Vi vokser videre, og denne gangen har vi slått oss sammen og fått fast følge med fintechyndlingen Payr.

Den utvalgte er ingen ringere enn den norske fintech- og startupyndlingen Payr!

To sjeler og én tanke

Payr og Hudya har mye til felles. Sammen blir vi dobbelt så smarte, sterke, raske og kule!

Akkurat som oss er Payr unge (startet opp i 2016) og ambisiøse. De elsker forenklinger, personlig økonomi og teknologi, og har et hårete mål om å bli en av de ledende fintech-selskapene i verden.

Dette er naturligvis musikk i våre ører, og vi kjenner oss godt igjen i tankegangen og ambisjonene.

I tillegg er det alltid smart å omgi seg med folk som utfyller oss på områder der vi har behov for å styrkes. Der innfrir den driftige gjengen i Payr!

Du har kanskje allerede lastet ned Payr, app’en for enklere regningsbetaling? Siden lansering har 80.000 lastet ned app’en. 40.000 registrerte norske brukere har betalt regninger for over 1 milliard norske kroner og fått gode tips til sin personlige økonomi.

What is not to love?

Fintech møter innhold

Vi synes Payr er et spennende tilskudd til Hudya-familien. Sammen har vi masse teknologi og ressurser som gjør oss slagkraftige.

Det vi bringer til torgs fra hvert vårt hold gir oss en unik posisjon, hvor smart fintech møter innhold og store kundebaser.

Når Payrs app etterhvert skal kommunisere med både innholdet i Hudya-plattformen og teknologien og kundebasen fra oppkjøpet av SEQR, betyr det store synergier for oss. Vi ser mange muligheter, både i Norden og ikke minst internasjonalt.

Nå skal vi fortsette å skape verdi for kunden, den tanken står støtt.

I tospann skal vi jobbe knallhardt for å bidra til et enklere liv for kundene våre. Vi skal forbedre eksisterende løsninger og skape nye og banebrytende løsninger.

Sammenslåingen vil uten tvil bidra til økt vekst og raskere skalering for Hudya-konsernet. Vi vil dessuten få store, gjentagende kryssalg- og inntektsmuligheter og kostnadsbesparelser på konsernnivå.

Så langt har vi hatt energiske workshops med mye kompetanse rundt bordene, og vi har mye spennende på blokka!

Vi har mange spennende planer på blokka etter work shops med Payr. Illustrasjonsbilde David Travis/ Unsplash.com.

Vi kan røpe såpass at investorer og andre interessenter jubler over planene våre, og dette er bare begynnelsen.

Følg med videre, det blir en spennende høst!