Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse av nettsiden vår. Du aksepterer vår bruk av cookies ved å klikke OK

Hudya Mobil dekker alle behov!

Nå kan alle i Norge finne knallgode og rimelige mobilabonnement hos Hudya, uansett bruksmønster. Velg mellom «pay as you go»-løsninger fra kr 0,-, eller en datapakke som passer ditt forbruk.

I Hudya ønsker vi å tilby tjenester som er enkle å forstå, til rimelige og rettferdige priser.

Det mest rettferdige er at du betaler for de tjenestene du trenger og ikke noe mer. Derfor har vi laget 2 varianter av et «pay as you go»-produkt i tillegg til de 9 andre abonnementene vi tilbyr.

Abonnementene heter Flex Zero, kr 0,- per måned, og Flex Free, kr 99,- per måned.

Begge abonnementene er uten inkludert data og kan brukes i EU som om du var i Norge, til samme priser og vilkår.

Hudya Flex – betal for det du bruker!

Visste du at omkring 30 % av alle nordmenn bruker mindre enn 100 MB data per måned? Denne kundegruppen bruker også få ringeminutter og SMS. Hvorfor skal disse kundene da betale for fri telefonibruk og store datapakker? Det blir veldig dyrt. For disse kundene er Hudya Flex Zero helt perfekt. Da betaler du for bruken, men ikke noe annet.

Om du derimot bruker telefonen til å ringe og sende SMS oftere, er det lurt å kjøpe Hudya Flex Free. Da er alle samtaler og SMS/MMS til ordinære nummer i Norge inkludert. Også for dette produktet betaler du kun for dataen du bruker. Har du et normalt og varierende databehov, passer dette produktet perfekt for deg.

Hudya datapakker

Vi vet også at det er mange som gjerne vil ha en fast datapakke inkludert i abonnementet, så vi tilbyr selvsagt også det.

Vi har satt sammen svært rimelige datapakker som passer for nesten ethvert bruk, fra 300 MB og opp til 30 GB.  FRI-abonnementene med datapakke fra og med 500 MB har Data Rollover og fri bruk i EU, og alle samtaler og SMS/MMS til ordinære norske nummer er inkludert.

Enkelt å bestille mer data

Går du tom for inkludert data, er det enkelt å bestille mer via SMS.

Vi sender deg en SMS når du er i ferd med å gå tom for data. Da kan du bestille 1 GB, 5 GB eller 15 GB ved å svare på SMS-en. Enklere blir det ikke – og det er svært rimelig også. Tilleggspakkene kan selvsagt brukes både i Norge og i EU.

Går du tom for inkludert data, er det enkelt å bestille mer via SMS.

Reiser du andre steder i verden, har vi også gode og rimelig datapakker i sone 2 som inkluderer bl.a. USA, Canada, Sveits, Russland, Thailand og Australia.

Du finner alt av destinasjoner og priser på hudya.no – ta en kikk og se hvilket abonnement som passer for deg.