Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse av nettsiden vår. Du aksepterer vår bruk av cookies ved å klikke OK

Hudya Life

Er du Hudyaner uten å vite det?

«Man jobber ikke i Hudya, man jobber med Hudya. Jeg liker å tenke på Hudya som en organisme som trenger mat og pleie for å vokse, hvor alle har en viktig rolle i det som vokser frem. Stort eller smått, alt er like viktig for at vi skal nå målene våre og få Hudya-plattformen til å vokse seg stor og innholdsrik. Vi skaper Hudya sammen.

Medarbeidernes ansvar er annen ting jeg er opptatt av. Ansvar er absolutt ikke noe man får, men noe man tar. Hos oss er det viktig at alle skal kjenne sin verdi og beholde troen på den. En ekte Hudyaner har dessuten lyst til å sette et fotavtrykk og bli med på en reise som er større enn sine egne ansvarsområder. Derfor er pågangsmot essensielt. I Hudya bør man ikke ta seg selv så høytidelig, men man må ta arbeidsoppgavene alvorlig, og bruke energien på noe som tar oss framover.

Det viktigste er at det er action i gangene. Hva var det hun sang, hun som synger «Gabriellas sång»? «Jag vil känna att jag levt mitt liv?». Det er akkurat det det handler om i Hudya. Handling foran ord! Eller som jeg pleier å si etter hvert fredagsmøte: Get shit done!» //Børge

Mistenker du at du kanskje er en Hudyaner? Nedenfor du finner aktuelle, ledige stillinger hos oss.

Noe å samles om

Her i Hudya ønsker vi kolleger som – akkurat som oss – synes at veien fra ord til handling er noe av det morsomste arbeidslivet har å by på. Vi er på utkikk etter de som tar sjansen på å utnytte det handlingsrommet vi gir.

Samtidig er det selvfølgelig viktig at vi gjør de riktige tingene. Vi tror at det skjer bra ting når vi er åpne, direkte og pålitelige; når vi setter sannhet høyest, tar ansvar for feilene vi gjør og unngår å gi løfter som vi ikke kan holde.

Her kommer også vennlighet inn i bildet. Når vi møter alle vi kommer i kontakt med – enten det er kolleger, kunder eller medarbeidere – med samme åpenhet og vennlige blikk eller stemme, gjør vi livet deres litt enklere, og på den måten hjelper vi dem å fatte bedre beslutninger.

Life @ Hudya

Samtidig som du får alle muligheter til å vokse hos oss, vil Hudya alltid vise deg sin beste side. Vi tilbyr en arbeidsplass hvor alle skal føle seg hørt, hvor høyt tempo kompenseres med god støtte fra både gruppe, ledere og organisasjonen, og hvor vi alltid tar oss tid til å feire suksesser og skape minner for livet sammen.

Vi arbeider kontinuerlig med arbeidskulturen i Hudya. Selv om vi aldri skal slutte å jobbe mot å bli enda litt bedre, er vi stolte av å presentere noen av de flotte resultatene fra den siste, anonyme medarbeiderundersøkelsen vår:

 

– Jeg har mulighet til å ta stort ansvar – 94%
– Vi har et sunt psykososialt arbeidsmiljø – 94%
– Her bryr vi oss om hverandre – 97%
– Her kan man være seg selv – 94%
– Våre ledere lytter til meg – 94%
– Våre ledere bryr seg om hvordan jeg har det – 94%
– Jeg er stolt av det vi står for – 97%

 

 

 

Hva skjedde denne uken?

Følg oss Hudyanere, til hverdags og fest, på alle våre arbeidsplasser:


Jobbmuligheter

Følg med her for å holde deg oppdatert på jobbmuligheter i Hudya!

Se hva vi søker etter nå!

Er det ingen ledige jobber som passer din profil? Vil du dukke opp på Hudya-radaren? E-post: life@hudya.no
(E-postadressen din håndteres av rekrutteringsansvarlig i Hudya. Vi lagrer den i maks. 24 måneder hvis du ikke ber oss slette den før.)