Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse av nettsiden vår. Du aksepterer vår bruk av cookies ved å klikke OK

Keep Calm and Carry On

Hudyas plattform er motsyklisk, og tiltrekker seg både forbrukere og investorer i økonomisk turbulente tider.

Vi er inne i en periode med turbulens for både privatpersoner og investorer. Børsene har hatt store bevegelser, rentene er på vei opp, og det er generelt mye usikkerhet ute og går. Potensielle handelskriger, Brexit og en arrestasjon i Canada påvirker også i negativ retning.

I og med Hudya representerer en plattform med motsykliske effekter, oppnår vi dermed mange positive resultater av den fasen økonomien nå er på vei inn i.

Det er ikke første gang

Dersom vi ser oss i bakspeilet ser vi at det, helt siden pengeøkonomien ble etablert, har vært bølger av vekst og optimisme etterfulgt av strammere tider. Det er derfor smart å spørre seg hvordan det lønner seg å opptre som forbruker, innkjøper og investor i perioder med svakere utvikling?

Lønnsomme hverdagstjenester

I økonomiske nedgangstider opplever forsikringsvirksomheter bedre resultater enn ellers. Det blir færre ulykker i nedgangsperioder og lønnsomheten generelt bedrer seg for forsikringsbransjen. Dette er positivt for Hudya Group som har betydelig aktivitet i forsikringssektoren.

Med tøffere tider og renteøkninger blir mange mer oppmerksomme på hvor mye man betaler i renter. Hudya henter allerede en stor del av overskuddet fra aktiviteter tilknyttet refinansiering av lån, og vi ser effekter av dette i form av rekordaktivitet på dette området i Hudya Group.

I usikre tider blir forbrukere og bedrifter mer fornuftige med pengebruken sin, og mer opptatt av prisene på tjenestene man handler inn. Det passer Hudya veldig godt, siden vi har lave kostnader, full transparens og ingen skjulte gebyrer, og tilbyr muligheten til å spare tid og penger på å samle flere tjenester på ett sted.

Gjør som Hudya – Carry on

Usikre tider er en gylden mulighet for forbrukerne til å gjøre mer fornuftige innkjøp og valg av leverandør. Dette hjelper vi kundene med til daglig, og noen av våre kundeløfter og leveranser er nettopp det å skape en tryggere, billigere og enklere hverdag.

Erfarne investorer vet at det ofte er i nedgangstider de store formuene skapes! Ved å investere i motsykliske virksomheter kan det være mulig å oppnå en stor avkastning, selv om både børsen og kapitalmarkedet generelt sliter.

Da er det godt å vite at Hudya fortsetter reisen med ytterligere investeringer i plattform, teknologi, partnerselskap og mulige oppkjøp!