Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse av nettsiden vår. Du aksepterer vår bruk av cookies ved å klikke OK

15.000 kunder får førjulsgave av Hudya

Vi i Hudya elsker å hjelpe kundene våre med å spare tid og penger! Derfor ønsker vi våre 15.000 nye kunder fra Telipol velkommen til Hudya med en liten førjulsnyhet som forenkler mobilhverdagen.

Det er mye å tenke på og rekke over i disse førjulstider, og mange er fullt opptatt med julegaver som skal finnes og kjøpes. Du er kanskje en av dem som bruker telefonen til å surfe på nettet på jakt etter gaveideer og gode priser?

Da er det fort gjort å bruke litt mer data enn vanlig. Når datagrensen er nådd, har du som de fleste andre kanskje behov for mer?

Som Telipol-kunde har du frem til nå bestilt ekstra data ved å logge inn på Min Side. Det kan du fortsatt gjøre, men det tar jo litt tid.

Vi i Hudya har nå gjort det enklere og raskere for deg å bestille mer data,  perfekt for deg som er på farten.

Enklere mobilhverdag

Vår førjulsgave til alle nye kunder fra Telipol er at du kan bestille ekstra data via SMS! Det betyr at du kan bestille mer data umiddelbart når du har brukt opp datakvoten din.

Hudyas produktdirektør for mobil, Pål Eivind Vegard, trives godt i rollen som julenisse for våre nye kunder fra Telipol. Han er glad for å kunne fjerne stresset med å måtte logge seg inn på Min Side for å bestille ekstra data.

Må du ha ekstra data, må det i alle fall være enkelt å bestille mer.

– Som mobilkunde vil du bare bruke den datamengden du trenger i utgangspunktet. Må du ha ekstra data, må det i alle fall være enkelt å bestille mer, sier han.

Løsningen er enkel, fordi Hudya sender deg en SMS rett før datagrensen er nådd.

– Alt du trenger å gjøre, er å svare på meldingen og oppgi hvilken mengde du bestiller. Du kan velge mellom enten 1 GB, 5 GB eller 15 GB, og ekstrapakken du bestiller blir tilgjengelig umiddelbart. Raskt og superenkelt, sier Vegard, som håper kundene har glede av denne forenklingen.

Ny kunde overført fra Telipol?

Slik bestiller du mer mobildata med SMS:

Du kan velge mellom tre datapakker, 1 GB, 5 GB eller 15 GB, og de koster henholdsvis kr 99, 199 eller 399.

Du kan bestille på en av disse to måtene:

1. Send SMS til 417 16 202 med en av følgende koder: 1GB, 5GB eller 15GB.

2. Svar på SMS’en du mottar fra Hudya sendt fra nr. 417 16 202 rett før du når datagrensen. Bruk en av følgende koder: 1GB, 5GB eller 15GB.

Du mottar en bekreftelse på at bestilling er mottatt og aktivert, og kan surfe videre. Enkelt og greit, ikke sant?