Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse av nettsiden vår. Du aksepterer vår bruk av cookies ved å klikke OK

Vi valgte forsikringsleverandøren som gir deg mest omsorg!

Det siste året har Frende vært Norges mest voksende forsikringsleverandør. Nå er Hudya og Frende partnere, og sammen skal vi hjelpe enda flere med å sikre det de har kjært.

I Hudya samler vi tjenestene du trenger mest, på ett og samme sted. Strøm, forsikring, mobil, bank, alarm og smarte hjem. Alt som du er avhengig av i hverdagen, vil du finne på vår unike, digitale plattform. Du får strøm og forsikring fra oss i dag, og et nytt, spennende mobilabonnement kommer på nyåret.

Hver dag jobber vi intenst for å sikre at du får tilgang til de beste produktene og tjenestene som finnes, til ærlige og rettferdige priser og vilkår.

I Hudya er vi nemlig allergiske mot lokkepriser, skjulte gebyrer og vanskelige vilkår skrevet med liten skrift. Vi viser deg hva du får, hva du betaler for og hva vi tjener selv.

Det du ser, er det du får. Hos oss er det ingen overraskelser, i alle fall ikke av den negative sorten.

Omsorg i knallgode priser og vilkår

Vi pleier å si at Hudya er skapt av kunder, for kunder. Derfor velger vi partnere som tenker akkurat som oss!

Nå om dagen bobler vi over av glede fordi vi har startet samarbeidet med Frende Forsikring.

Med dem på laget kan vi tilby deg et komplett utvalg forsikringer til stabile, konkurransedyktige priser med knallgode vilkår og en prisvinnende kundeservice. I tillegg har de Norges mest fornøyde kunder etter skade!

Det betyr at du får akkurat det du trenger fra forsikringsselskapet ditt om uhellet er ute: Hjelp, omsorg og raskt skadeoppgjør. Det vitner om at de bryr seg om deg.

Like barn leker best

Vi liker å tenke at Hudya og Frende er sjelevenner. Vi er begge skapt for å utfordre en satt og litt gammeldags bransje. Og vi har begge store ambisjoner om å bety mye for mange, gjøre en forskjell – og gjøre det på en riktig og rettferdig måte. Vi har omsorg for kundene våre, helt enkelt.

Det siste året har Frende vært Norges mest voksende forsikringsleverandør. Nå vil de gjerne vokse videre sammen med oss i Hudya, så vi sammen kan hjelpe enda flere kunder med å sikre det de har kjært.

Frende har rett og slett et DNA som ligner på vårt.

Børge Leknes, vår administrerende direktør, en av Hudyas gründere og mangeårig forsikringsmann, er tydelig på at Frende var førstevalget da vi gikk på friertokt i forsikringsbransjen på jakt etter den rette.

– Frende er en gjenganger når man måler Norges mest fornøyde forsikringskunder, sier han, og viser til at Frende er åpen i sin prissetting og ikke opererer med lokketilbud, men har forutsigbare priser år etter år.
– Frende er derfor en stabil, troverdig og passende samarbeidspartner for oss.

Og det beste er at du kan være trygg på at de er akkurat det samme for deg som kunde!

Les mer om vårt nye forsikringstilbud.

Og du? 30 minutter kan vise seg å være vel anvendt tid, ryktes det fra våre dyktige rådgivere……

Følg med, så forteller vi snart mer om hvordan du kan spare mye å på å bytte forsikringsleverandør.

Er du klar for å komme deg over forsikringsdørstokkmila allerede?

Kontakt oss på tlf. 21 41 56 00 eller support@hudya.no, så tar vi en gjennomgang og ser hva du kan spare på å bytte.